Symposium seksuele gezondheid op 14 december 2018

In opdracht van minister Jo Vandeurzen organiseert Zorg en Gezondheid op vrijdag 14 december het Symposium Seksuele Gezondheid, in samenwerking met Sensoa. Tijdens het symposium worden aanbevelingen voorgesteld om op een preventieve manier de seksuele gezondheid in Vlaanderen te verbeteren en zetten we de huidige best practices in het licht. Daarnaast bespreken we tijdens het symposium vier actuele uitdagingen die zich stellen op het vlak van seksuele gezondheid. Dat doen we tijdens parallelle sessies, waarbij we verschillende sprekers aan het woord laten en een actieve inbreng vanuit het publiek aanmoedigen.

Dank u voor uw interesse voor het symposium seksuele gezondheid.

Het symposium is volzet en ook voor de wachtlijst kan u zich helaas niet meer registreren.  Het is dus niet meer mogelijk om u in te schrijven. Wij raden u aan om het rapport te consulteren dat we na het symposium zullen publiceren op deze pagina.

5 thema's

Deze 5 seksuele gezondheidsthema’s komen aan bod: kinderen, jongeren en seksualiteit - preventie van hiv en soa - (on)geplande en (on)gewenste zwangerschap - seksueel grensoverschrijdend gedrag - seksueel welbevinden.

4 actuele uitdagingen

Tijdens het symposium bespreken we 4 actuele uitdagingen die zich stellen op het vlak van seksuele gezondheid: de sociale gradiënt in seksuele gezondheid - seksualiteit in de setting van zorg en welzijn - sekswerk - relaties en seksualiteit in een digitaal tijdperk.

Inschrijven

Registreren kan niet meer.
Het symposium is volzet!

Praktisch

Datum: Vrijdag 14 december
Agenda: Onthaal vanaf 8u30, start om 9u30. We sluiten af met een receptie om 15u30.
Plaats: Vlaams Parlement, ingang Ijzerenkruisstraat 99, 1000 Brussel.
Contact: Katrien.Symons@Sensoa.be