Studieavonden "goed bestuur" op 3, 10 en 26 oktober

  • 14 september 2016

Werk jij al rond goed bestuur in je organisatie? Is er een goede mix aanwezig van competenties in je raad van bestuur? Is er een duidelijke taakafbakening tussen de raad van bestuur en de directie? Communiceert je organisatie open over haar bedrijfsstructuur? Worden stakeholders betrokken bij het reilen en zeilen in je organisatie?

De werkgeversorganisaties in de welzijns- en zorgsectoren, de Koning Boudewijnstichting en het beleidsdomein Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van de Vlaamse overheid organiseren drie studie-avonden rond “goed bestuur” in de welzijns- en zorgsectoren.

Programma

Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin lanceert de aanbevelingen goed bestuur voor welzijns- en orgorganisaties. Tijdens een sofagesprek met welzijns- en zorgvoorzieningen uit verschillende sectoren, profit en social profit, gaan we verder in op de aanbevelingen goed bestuur, de do’s and don’ts. De Koning Boudewijnstichting en Verso presenteren een zelfevaluatie-instrument voor goed bestuur voor social profitorganisaties.

pdf bestandProgramma studiedag Goed Bestuur (103 kB)

Wanneer?

  • Maandagavond 3 oktober 2016 in Brussel
  • Maandagavond 10 oktober 2016 in Hasselt
  • Woensdagavond 26 oktober 2016 in Gent

Schrijf u nu in.

Voor wie?

Directies, bestuurders, leden van de algemene vergadering van welzijns- en zorgorganisaties (vzw’s, NV’s, BVBA’s, openbare voorzieningen, enz…) en iedereen met een interesse voor goed bestuur in de welzijns- en zorgsectoren.

Info: Isabelle Van Vreckem, isabelle.vanvreckem@wvg.vlaanderen.be, tel: 02/553 31 46