Jeugdhulp tijdens week van de opvoeding

  • 2 maart 2018

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. Het wil opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar maken. Dit jaar staat in het teken van het thema opvoeden is samen-spel. Ook jeugdhulp zet vanaf nu zijn schouders onder het initiatief.

Zo bundelen we onze krachten om de positieve kant te tonen van opvoeden en opgroeien, zowel in de schoot van gezinnen als met de hulp en ondersteuning van professionals en organisaties.

De kracht van de Week van Opvoeding is het lokale karakter: zo dragen elk jaar tal van organisaties, verenigingen, gemeenten … hun steentje bij. Dit jaar breidt de oproep nog verder uit naar alle organisaties in de jeugdhulp: Jongerenwelzijn, VAPH, Kind en Gezin …

Werk je dus voor een organisatie in de jeugdhulp en wil je graag een actie organiseren tijdens de Week van de Opvoeding die je werking positief in de kijker zet, laat het ons weten via communicatie@jongerenwelzijn.be. Op jeugdhulp.be zal een overzicht staan met alle activiteiten en initiatieven.