Functieprofielen voor contactonderzoek over COVID-19

Kandidaten voor contactonderzoek

Om het contactonderzoek in Vlaanderen op grote schaal te organiseren en daarvoor voldoende mensen te vinden, heeft de Vlaamse overheid een externe partner aangesteld. Dit is een samenwerking tussen callcenters, de ziekenfondsen en het bedrijf KPMG. Op korte termijn zullen deze partners met eigen personeel het contactonderzoek opstarten. Voor het telefonische contactonderzoek bijvoorbeeld zullen de callcenters eigen telefonisten inschakelen, voor de huisbezoeken zullen de ziekenfondsen mensen ter beschikking stellen. Op korte termijn zullen zij dus geen vacatures uitschrijven voor contactonderzoeker of selecties doen. U kan momenteel dus niet solliciteren om contactonderzoeker te worden.

Later, in de de komende weken of maanden, kan de externe partner wel mensen aantrekken om zijn eigen personeelsbestand te versterken. Hebt u interesse voor om mee te werken als contactonderzoeker, dan kan u spontaan solliciteren bij de callcentra via Alain.Vermaelen@ipggroup.eu.

Gelieve u niet meer bij Zorg en Gezondheid aan te melden als kandidaat. Wij hebben onze externe partner alle contactgegevens bezorgd van de kandidaten die zich tot nu toe hebben aangemeld bij Zorg en Gezondheid. Nieuwe kandidaten moeten zich rechtstreeks bij die partner melden.

Functieprofielen

Dit zijn de profielen we inzetten voor het contractonderzoek: