Formulier voor de aanvraag van de erkenning van verblijfseenheden bijkomende erkenning voor de opvang van personen die lijden aan een ernstige ziekte

Initiatiefnemers van centra voor dagverzorging die de erkenning van verblijfseenheden bijkomende erkenning voor de opvang van personen die lijden aan een ernstige ziekte willen krijgen of uitbreiden tot zeven, moeten zelf een aanvraag indienen bij Zorg en Gezondheid

Gebruik daarvoor dit docx bestandformulier - aanvraag van de bijkomende erkenning voor de opvang van personen die lijden aan een ernstige ziekte (134 kB)

Dit formulier wordt ook gebruikt voor de aanvraag van de erkenning van verblijfseenheden bijkomende erkenning in het kader van de omzettingskalender:

  • de aanvraag van de erkenning van vijf verblijfseenheden bijkomende erkenning voor de opvang van personen die lijden aan een ernstige ziekte.
  • de uitbreiding van de erkenning van verblijfseenheden bijkomende erkenning voor de opvang van personen die lijden aan een ernstige ziekte.

Aandacht: In dit geval moet de bijkomende erkenning voor het geheel van de verblijfseenheden (max. vijf) aangevraagd worden in het goedgekeurde trimester. Er kan geen fasering plaatsvinden.