Doe mee aan de challenge Sterke kop van Te Gek !?!

  • 24 augustus 2018

De Belcanto Classic, een  wielerwedstrijd in Westouter, staat maandag 27/08 voor de vierde keer in het teken van Te Gek!? Dit is een samenwerking opgezet met Captains of cycling/Lotto-Soudal. Er zal onder meer een afvaardiging van de ploeg Lotto-Soudal met Te Gek!? mee fietsen.

Captains of Cycling en Lotto-Soudal verspreidden eergisteren een filmpje waarbij Paul De Geyter (CEO Lotto Soudal) een boodschap inspreekt waarin hij vertelt dat je niet alleen sterke benen nodig hebt om te winnen, maar ook een sterke kop. Voor dit laatste doet hij een beroep op Te Gek!?: "Bezorg ons een sterke kop en we komen jullie uit de wind zetten op de Belcanto Classic op 27/8 in Westouter"

Het filmpje met de oproep.

Te Gek!? gaat nu op zoek naar zoveel mogelijk mensen die willen deelnemen aan deze challenge door op instagram en andere sociale media een foto of kort filmpje te posten waarbij ze op hun hoofd staan.

Met hierbij deze vermelding:

"Geestelijke gezondheid meer bespreekbaar maken? Daar zet ik uiteraard mijn schouders onder! Zorg jij ook voor een #sterkekop? @projecttegek @belcantoclassic @captainsofcycling”